Prijzen

De kosten van het programma zijn 1350 euro.
De intake is 50 euro en gratis als je besluit om deel te nemen.
(deze bedragen zijn inclusief BTW)
Het is mogelijk om een individueel traject af te spreken zonder hoteldagen, in dat geval is er een korting op het tarief.

Is dat duur?
Elke maand die je langer studeert kost jou 700 tot 1100 euro (bron: Nibud). Wanneer je met een verblijf in het Afstudeerhotel een eind maakt aan de stagnatie, heb je dat eenvoudig terug verdiend.

Wat krijg ik daarvoor?
Intensieve, deskundige, persoonlijke begeleiding. Je verblijft met 2 of 3 andere studenten in totaal 5 dagen in het Afstudeerhotel. Je hebt je eigen kamer en een gedeelde badkamer. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.
Naast wat je krijgt, werk je zelf heel hard aan een paar belangrijke resultaten:

  • het laatste stuk professionalisering als academicus
  • de vaardigheid om zelfstandig een flink traject af te kunnen leggen
  • een goed uitzicht op het afronden van je studie en het zelfvertrouwen dat daar bij hoort

Kan het Afstudeerhotel succes garanderen?
Nee, 100% garanderen niet. Aan het begin stel je je doelen vast, samen met de begeleider. Het effect van een verblijf in het Afstudeerhotel is soms pas zichtbaar na langere tijd, maar moet na de driedaagse wel al voelbaar zijn. Bij de intake onderzoeken we of jouw problematiek niet te zwaar is. Als wij je toelaten tot het programma, ben je aan het eind in staat om zelf verder te gaan.

Waarom moet ik voor de intake betalen?
Wij nemen uitvoerig de tijd voor de intake (1,5 uur). Dit gesprek geeft ons en jou veel inzicht in je probleem. Ook als je niet besluit om deel te nemen, ben je een stuk wijzer geworden over jouw situatie.

Kan ik de kosten vergoed krijgen?
Helaas is het (nog) niet mogelijk om de kosten van het verblijf terug te krijgen van je verzekering.